Ispraćamo avgust uz najbolje televizijske naslove!

BEOGRAD – Visoke temperature specifične za ovo doba godine mogu da budu mnogo lakše i podnošljivije, a sve to zahvaljujući jedinstvenom, hit programu koji nam i ovoga puta nude Box paketi. Svako može pronaći nešto zanimljivo, tako da možete slobodno da se opustite i prepustite ovom programu.

U petak, 23. avgusta, na kanalu FunBox UHD će u 17:00 biti emitovan „Lovac na ostrva – Hong Kong”. Hong Kong je jedan od najpoznatijih gradova u Aziji, a ova epizoda ga prikazuje iz potpuno drugog ugla u odnosu na standardnu predstavu tropskog raja. Hong Kong je čuven po svojim neboderima i u ovoj epizodi njegova žiteljka Lezli Čijang nam pokazuje drugačiju stranu ovog grada. Njeno putovanje počinje na obali, gde uživa u čarima hotela Ritz Carlton sa 5 zvezdica, uključujući opuštanje u spa centru na 108. spratu, posetu restoranu Ting Lung Heen koji ima dve Mišlenove zvezdice i još mnogo toga! Lezli obilazi umetničku scenu u četvrti po imenu Soho, kao i PMQ, organizaciju koja pomaže talentovane umetnike u usponu. Uveče joj lokalni stručnjak za noćni život Johanes Pong pokazuje divlju stranu grada na turi po najpoznatijim barovima i klubovima. Zatim joj Jovet Ju, mlada kulinarska nada, pokazuje omiljena mesta svog rodnog grada na kojima se jede, od pečene guske do ukusnih morskih plodova. Lezli posećuje i obližnje ostrvo Lantau, gde doživljava zen iskustvo, od pešačenja po lokalnim stazama do posete statui Velikog Bude, kao i posete kolonijalnoj znamenitosti koja je pretvorena u kompleks ekskluzivnih butika, Tai O. Ovo je epizoda o užurbanom gradskom životu, vrhunskoj morskoj hrani i skrivenim mestima za predah od svega toga. Ovo je Lovac na ostrva – Hong Kong.

Subota 24. avgust je dan za Fast&FunBox HD. Toga dana će se u 17:30 prenositi „GC32 trke” – nakon premijere u velikom stilu 2014. godine, jedinstveni leteći katamarani su bukvalno ,poleteli’ na prvoj Evropskoj trci 2015. Oslanjajući se na uspeh Američkog kupa foiling katamarana, GC32 podiže jedrenje ovim katamaranima na još viši nivo u žestokoj borbi u pet faza trke na pet čuvenih lokacija u Italiji, Španiji i Francuskoj.

Za kraj nedelje, 25. avgusta u 13:00, na kanalu FightBox HD biće emitovana „KCPL Kombat profesionalna liga, Tongling, Kina”. Kunlun kombat profesionalna liga (KCPL) predstavlja najveću kinesku ligu u okviru Kunlun šampionata. KCPL obuhvata 16 najboljih timova koji predstavljaju 16 kineskih gradova u borbi za titulu, prvo jedni protiv drugih u dva kruga u predsezoni, a potom u eliminacionim borbama u plejofu, što čini ukupno 125 borbi godišnje. Samo prva 4 tima iz Severne i Južne divizije osvajaju mesto u plejofu i nastavljaju da se bore za šampionsku titulu

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *