BEOGRAD – U moru mogućnosti koje nas upućuju kako da najbolje uredimo životni prostor dizajneri enterijera iz Forma Ideale predlažu da budemo praktični i počnemo od najkrupnijeg komada nameštaja, njegovog veličanstva regala.

Kako izborom regala rešavamo stil kojim ćemo ostatak prostora oblikovati i dekorisati potrebno je naročito obratiti pažnju na njegovu praktičnost, funkcionalanost ali i estetski momenat i mogućnost uklapanja sa bilo kojim ambijentom, savetuju iz Forma Ideale.

Regal ROSSO je idealno rešenje za opremanje doma jer u njega i na njega staje apsolutno sve, od TV-a sa audio-vizuelnom opremom, pa sve do suvenira sa putovanja, knjiga, dekoracije i raznih biljaka. Regal ROSSO postoji u 3 različita dezena. Osim kombinacije bele lak folije i dekora sivog hrasta, koji se pokazao kao omiljeni prošle sezone, posebna pažnja posvećena je dezenima bele lak folije i dekora betona, koji je neizostavan trend ove godine kao i mat crne folije, koja u kombinaciji sa dekorom zlatnog hrasta nikoga ne ostavlja ravnodušnim.  

Dakle, ako se odlučujete o kupovini regala možete biti samo jedan, regal ROSSO, koji će se idealno uklopiti u svaku vašu zamisao.