ČAČAK – Osnovnim i srednjim školama u Čačku podeljeno je 100 lopti povodom otvaranja Intersport prodavnice, a a veliki broj ljubitelja sportske opreme ovom prilikom pokazao je izuzetno interesovanje za širok asortiman poznatih brendova. Svečanom otvaranju je prisustvovao Miroslav Mandić ispred osnovnih škola, Branko Maksimović ispred srednjih škola i Milić Vladan i pomoćnik gradonačelnika za društvene delatnosti, kojima je menadžer maloprodaje Intersport kompanije, Aleksandar Stevanović, uručio donaciju.

Vraćanje sporta u škole je važno pitanje, kojim treba da se bave kako gradovi i Ministarstvo, tako i velike kompanije svojim društveno odgovornim akcijama kojima nastoje da podrže decu da se što više bave sportom. Veliku akciju donacija lopti Intersport je započeo 2017. godine sa ciljem da motiviše mlade da se bave fizičkom aktivnošću i razviju svoju ljubav prema sportu.

„Kompanija Intersport poseduje opremu za sve sportove, počev od košarke, fudbala, preko joge pa do sportova na snegu, a posebno volimo da istaknemo činjenicu da nudimo i opremu za najmlađe. Činjenica da se naš lanac objekata širi u Srbiji i da razvijamo ljubav najmlađih prema sportu, čini nas izuzetno ponosnim“, istakao je Aleksandar Stevanović, menadžer maloprodaje Intersport.   

                                                                                  tel: 065/226 98 33