BEOGRAD – Svaka promena u domu je dobro došla s vremena na vreme. Jedan mali detalj može potpuno da promeni sliku čitave prostorije i doda joj neophodnu dinamiku. Iz Forma Ideale predlažu da upravo
klub sto može da bude taj kreativni detalj čiji oblik može kompletno da transformiše sliku vašeg
dnevnog boravka, bašte ili terase.

Klub sto predstavlja uglavnom manji komad nameštaja, ali njegove dimenzije ne smanjuju njegovu
bitnost u enterijeru. Kombinacijom manje i veće dimenzije istog stola ili samo izborom jednog ali
pravog možete postići neophodnu praktičnost i moderan izgled vašeg prostora. Dizajneri eneterijera iz Forma Ideale predlažu da se poigrate sledećim kombinacijama kako biste pronašli idealni detalj za vaš prostor. Standardni predstavnici idealne kombinacije dezena su Klub stolovi ATRIA FI32x40 i ATRIA
FI45x42 , koja će pronaći mesto u svakom enterijeru.

Neobična metalna konstrukcija i bela lak boja obezbediće dozu industrijskog, ali i elegantnog izgleda kombinacije klub stolova BJ-9851 i BJ-9852. Ovi klub stolovi su prava stvar ukoliko su u pitanju ljubitelji atipičnih rešenja i nesvakidašnjih prožimanja stilova.

Multipraktičan Klub sto Empoli idealan je primer klub stola koji se može naći u svim oblicima i dimenzijama a zahvaljujući staklenoj polici ispod radne površine može biti jako praktičan ukoliko postoji manjak prostora jer može poslužiti i kao dodatno mesto za odlaganje sitnica koje svakodnevno koristimo.

Moderan i luksuzan izbor je Klub sto KOCKA , jednostavna i pročišćena forma koja je pozicionirana na metalnim nogicama. Ambijent dnevne sobe dobiće neprolaznu dozu luksuza i elegancije, a ovaj komad modernog lako će se uklopiti sa ostalim komadima nameštaja.

Imajte u vidu da svi sitni komadi nameštaja sa sobom nose mogućnost lakšeg eksperimentisanja,
tako da će promena klub stola s vremena na vreme, osvežiti vaš ambijent i dati vam utisak
promene koja vam je bila neophodna, zaključuju iz Forme Ideale.