Prijem i doček za odbojkaše u Beogradu

BEOGRAD –Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević čestitao je odbojkašima Srbije osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u odbojci i najavio za danas u 20 sati svečani doček, dok će predsednik Srbije Aleksandar Vučić za odbojkaše prirediti svečani prijem u 14 časova.

“U ime Skupštine grada Beograda od srca vam čestitam osvajanje još jedne zlatne medalje. Doneli ste mnogo ushićenja i radosti čitavoj naciji i učinili nas ponovo veoma ponosnim. Vašom srčanom igrom i požrtvovanjem zaslužili ste oreol pobednika i tako se po treći put upisali zlatnim slovima u istoriju srpskog i evropskog sporta”, rekao je Nikodijević.

On je ime svih Beograđana zakazao susret i proslavu ovog fantastičnog uspeha, kako je kazao, na tradicionalnom mestu okupljanja svih šampiona, na balkonu Skupštine grada Beograda, u ponedeljak u 20 časova.

“Pozivam Beograđane da dođu na plato ispred Starog dvora da zajedno proslavimo zlato naših odbojkaša i dočekamo pobednike iz Pariza” poručio je Nikodijević.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće danas u 14 sati mušku odbojkašku reprezentaciju Srbije.

“Srbija je danas s vama na krovu Evrope, a naš narod će vas dočekati punog srca, kao i uvek do sada”, poručio je predsednik Srbije na Instagram nalogu “budućnosrsrbijaav”.

Prethodno im je predsednik Srbije čestitao osvajanje medalje.

„Vaše zlato obasjalo je celu Srbiju i svaki deo sveta u kojem živi naš narod, a vaša igra i srčanost zasenili su Evropu. Veličanstvena i virtuozna pobeda pokazala je kako se srcem osvaja medalja. Verovali ste u sebe, umećem i posvećenošću ste nadmašili sve protivnike, a ovu sjajnu pobedu naš narod je dočekao sa ponosom i ogromnom radošću.”

Tanjug, FoNet
Foto: ossrb.org

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *