BEOGRAD – Roma Company i ove godine subvencioniše sa 50 odsto nabavku materijala potrebnog za krečenje ulaza i hodnika stambenih zajednica na teritoriji Grada Beograda. Uz slogan „Ko kreči, kuću leči“, počinje sređivanje hodnika i ulaza 130 stambenih zajednica sa 12 beogradskih opština: Borča, Čukarica, Krnjača, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Savski Venac, Stari Grad, Voždovac, Vračar, Zemun i Zvezdara.

„Ovim projektom želimo da podignemo svest o potrebi odgovornog ponašanja prema okruženju u kojem živimo. Zaista sam ponosan što naš trud i rad, koji ulažemo da sredimo ulaze u Beogradu, daje rezultate i što iz godine u godinu imamo sve veči broj sređenih ulaza. Nadam se da će ovaj naš mali doprinos, u vidu poklanjaja polovine neophodnog materijala, podstaći stambene zajednice da se lakše odluče da renoviraju svoje zajedničke hodnike i ulaze“, izjavio je Slobodan Koković iz Roma Company.

U želji da saradnja sa stambenim zajednicama i stanarima bude trajna i u obostranom interesu, upravnici svih Stambenih zajednica koje su se prijavili za subvenciju, dobili su na poklon i lojalti karticu “MOJA ZGRADA”, koja omogućava da po završetku krečenja ulaza svi stanari imaju popust u prodavnicama Roma company i za materijal za sređivanje sopstvenih stanova.