Dama prefinjenog ukusa

 

Kristina Jezdić još kao mala sanjala je da kreira neki lepši svet, opčinjena elegancijom, glamurom, sa željom da uvek bude lepo odevena, smatrajući da stil zaista puno može reći o čoveku i njegovim karakteristikama.

Njeni počeci datiraju još od osnovne škole, kada je sama sebi sašila haljinu za malu maturu, oduševivši stajlingom i zamisli, pa tako ne čudi da njen Instagram danas vrvi od devojaka koje bi ponele komad iz Kristininog brenda.

Svoju ideju uspela je da ostvari veoma mlada, predstavljajući se pre nekoliko godina na Nedelji mode, kada je bila jedna od najzapaženijih talenata, čiji modeli su nosili luks kreacije, bajkovite i elegantne, ističući se sofisticiranošću i glamurom.

Svaka dama koja je ikad maštala o tome da postane princeza, sigurno bi svojoj mašti obukla neku od Kristininih kreacija.

Danas ova vredna dizajnerka osmišljava i oživljava haljine koji oduzimaju dah, a iste možete pronaći na njenoj Instagram stranici, dok je nedavno otvorila Concept store u butiku „Alta fashion“ na SPENS-u, pa sada glamur možete pronaći i na ovoj adresi.

Prezentacija 29 urbanih haljina za svečanije prilike, rađenih po veličinama, i u kojima preovladavaju zlatna, bordo i bela boja, šljokice i popularni hologram, dovešće Novosađanke do savršenstva.

I dok divna Kristina uveliko radi na novoj kolekciji „Bride to be“, namenjenoj onima koje su stale na „ludi kamen“, pogledajte najnovije fotografije njenih haljina snimljenih u Milanu i poželite da prošetate crvenih tepihom – s ovim haljinama to je sasvim izvodljivo!

 

autor: Nikea Vučetić

 naslovna: Dušan Petrović 

 

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *