ALEKSINAC – Svečano je otvoren salon Forma Ideale u Aleksincu. Nov izložbeno – prodajni salon koji se prostire na više od 1.200 kvadratnih metara organizovan je kao dvoetažna prostorna celina i uređen je prema savremenim enterijerskim trendovima.   

Posetiocima salona na raspolaganju je kompletna ponuda pločastog i tapaciranog nameštaja kompanije Forma Ideale, kao i asortiman iz partnerskog programa. Kupcima nameštaja u salonu Forma Ideale omogućena su i usluge isporuke i montaže, kao i učlanjenje u program lojalnosti koje donosi mogućnost popusta od 5% na kupovine u narednom periodu.

Svečano otvaranje salona obeleženo je akcijskom promocijom pod sloganom U BOJAMA JESENI.

Povodom otvaranja salona, sve kupce očekuje poklon iznenađenja.

O kompaniji

Kompanija Forma Ideale je regionalni lider industrije nameštaja sa preko 1.700 zaposlenih i 35 salona nameštaja u Srbiji. Sedište kompanije je u Kragujevcu, gde je smeštena proizvodnja pločastog nameštaja, dok se tapacirani nameštaj proizvodi u Majdanpeku. Forma Ideale je ubedljivo najveća kompanija regionalne industrije nameštaja, kao i najveći srpski izvoznik nameštaja, sa dvocifrenim godišnjim rastom izvoza u 44 zemlje na 4 kontinenta i sa preko 10% ukupnog broja zaposlenih u industriji nameštaja u Srbiji, angažovanih u svom poslovnom sistemu. Ideja vodilja tokom više od 20 godina razvoja kompanije Forma Ideale uvek je bila ista – kako postati najbolji, kako ostati najbolji i kako najbrže odgovoriti na zahteve tržišta. Jasna i ambiciozna strategija poslovanja, kao i izuzetno fleksibilni odgovori na zahtevne izazove različitih tipova tržišta, rezultirali su liderskom pozicijom u industriji nameštaja u regionu i pokazuju da kompanija uspeva da kreira odgovarajuća rešenja u svim aspektima poslovanja.