BEOGRAD -Omiljeno piće Z generacije sinoć su u „Londonu“ ekskluzivno predstavile najpopularnije YouTube i Instagram zvezde u Srbiji. U duhu poruke „Usudi se da probaš“ neki od najpopularnijih influensera u Srbiji, Kristina Kika Đukić, Dejan Držić, Dario Kesegi, Mila Antonović, Djota Freestyle, Dule Axe i The Tricky10, sinoć su u IDEA London prodavnici, uz fantastično druženje sa velikim brojem posetilaca, predstavili Mountain Dew, najpopularnije piće mlađe generacije u celom svetu.

Oni koji su se odvažili da dođu i probaju najpopularniji zeleni napitak na svetu mogli su da osvoje i vredne nagrade. Svaki kupac Mountain Dew pića dobio je poklon karticu koja mu je davala mogućnost da osvoji GOPRO kameru Hero7 ili neku od 20 Mountain Dew majica. Malo hrabriji fanovi ovog brenda mogli su da „ofarbaju“ kosu u zelenu boju ili da krenu u neverovatnu VR turu liticama koje ostavljaju bez daha.

Usudi se da probaš ukus kojem Z generacija ne može da odoli. Svrati do tebi najbliže IDEA prodavnice, Roda marketa ili Mercator hipermarketa, i potraži Mountain Dew koji se ekskluzivno prodaje samo u ovim maloprodajnim objektima. 

Mountain Dew je novi član porodice PEPSI u Srbiji, za koji je zadužena ovlašćena punionica kompanije PepsiCo – A&P DOO.