NOVI SAD – IT inženjeri, menadžeri, da li ste u toku? Novi Sad je domaćin treće konferencije BITS, na temu „IT’s business“. Kongresni centar Master okupiće u sredu 30. oktobra, od deset do 17 sati najeminentnije predstavnike IT industrije i top menadžere vodećih kompanija i tom prilikom predstaviti aktuelne poslovne i IT teme sa inženjerskog i menadžerskog aspekta. Konferenciju će otvoriti Pokrajinski sektretar za privredu i turizam,  g-din Ivan Đoković.

BITS 2019 je konferencija namenjena edukaciji, umrežavanju i razmeni iskustva među  akterima uključenim u bilo koju vrstu menadžmenta preduzeća, poslovanja, javnog i privatnog sektora, digitalizacije, kao i svih sfera informacionih tehnologija. Inicirana je od strane novosadske IT kompanije Positive, u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za privredu i turizam, Turističkom organizacijom Novog Sada, Privrednom komorom Srbije, Unijom Poslodavaca Vojvodine, Centrom za digitalnu transformaciju, Evropskom bankom za obnovu i razvoj i brojnim drugim pokroviteljima.

Organizator konferencije i partneri subvencionišu 50% iznosa kotizacije za sve prijave putem linka 

Cilj konferencije jeste podizanje nivoa konkurentnosti malih i srednjih preduzeća, kroz smernice za unapređenje poslovnih procesa i IT sektora i primere iz prakse– preduzeća koja su prošla kroz proces digitalne transformacije i unapredila svoje IT sisteme.

Pored navedenog, predstaviće se metode za efikasnije planiranje finansiranja, podizanje profitabilnosti kao i bezbedno poslovanje sa legalnim softverima, sprečavanje od malicioznih napada na sistem i čuvanje podataka kompanije. 

Za sve učesnike predviđena je kafe pauza i ručak, kao i prilika za neformalno druženje i B2B sastanke.

U holu ispred konferencijske sale, biće postavljen “gaming corner” u kome će učesnici moći da se opuste i upoznaju sa novinama iz “gaming” industrije i tehnologije.

Prijave su otvorene za sve zainteresovane, a detaljnu agendu i program konferencije možete pogledati na linku