Rukometaši Trepče i Bana prvi put u hali u Severnoj Mitrovici

 
KOSOVSKA MITROVICA – Sportisti iz Severne Mitrovice nakon dve decenije igranja na gostujućim terenima dobili su priliku da u svom gradu dočekaju rivale i ta čast prvo će pripasti rukometašima Trepče protiv Bana iz Raške, prenosi “Kosovo online”. Njihova utakmica, zakazana večeras za 18 sati, biće prva zvanična u novoizgrađenoj Hali sportova.

“Posle 20 godina dočekali smo da u svom gradu naši sportisti imaju svoj dom, da se takmiče pred svojom publikom i porodicama, da imaju podršku koju nismo imali mi kada smo se takmičili, jer smo u svakom drugom gradu bili gosti, a ne domaćini. Nadam se da će Mitrovčani u velikom broju ispuniti halu i pozdraviti dve ekipe”, rekao je predsednik Sportskog saveza Kosova i Metohije Goran Kovač za “Kosovo online”.

On je istakao da je ovaj sportski objekat izgrađen i opremljen po najsavremenijim evropskim standardima.

“Tu su savremeni koševi i golovi, kao i parket koji je jedan od najboljih u svetskim razmerama. Veoma kvalitetno osvetljenje koje ne stvara senke, vrhunska ventilacija i ozvučenje, ali i ono čime posebno možemo da se pohvalimo je mašina za poliranje parketa koju vrlo mali broj ovakvih objekata ima. Sve to će omogućiti sportistima iz Kosovske Mitrovice da treniraju, takmiče se i postižu još bolje rezultate, kako na domaćim, tako i na evropskim i svetskim takmičenjima”, rekao je Kovač.

Tanjug

 

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *