Spavaća soba u jesenjim notama

BEOGRAD – Kako dani postaju sve kraći, tako vreme provedeno u spavaćoj sobi postaje sve duže.  U želji da vaše utočište od užurbane svakodnevice što lakše pretvorite u oazu mira, dizajneri Forma Ideale savetuju da ove jeseni odaberete pastelne tonove.

Kao i kod svake prostorije, prvenstveno odaberite boju zidova. Već duže vreme su žute nijanse veoma popularne, stoga jedan zid u senf žutoj boji može uneti u vašu spavaću sobu idealnu notu koja asocira na jesen. Dodatno, ova boja se uklapa sa svim nijansama nameštaja, bez obzira da li birate crne, braon ili svetle komade. 

Centralno mesto u svakoj spavaćoj sobi zauzima krevet, jer u njemu provodimo najviše vremena, bilo da odmaramo uz dobar film ili knjigu, ili spavamo, stoga nećete pogrešiti ako odaberete bračni krevet ETIDA 180, koji će vam pružiti savršenu udobnost u smiraj dana. 

Kako vas hladno vreme i promene temperature ne bi iznenadili, svoje najudobnije džempere čuvajte nadomak ruke u ormaru ETIDA 5K3O, koji je dovoljno prostran da sačuva sve stare i nove, omiljene komade jesenje garderobe.  

Idealno mesto za sve nephodne predmete, poput mobilnog telefona, sata i nakita biće vam noćni ormarić ETIDA NOF2, koji ima dovoljno prostora za vaše omiljene knjige, uspomene sa putovanja ali i fotografije dragih ljudi, dok u komodi ETIDA 3K4F možete da čuvate najtoplije prekrivače i zimske jorgane. 

I na kraju ne zaboravite na podove i zidove. Mekani tepih ili pletena staza u bojama jeseni, i uramljeno suvo lišće savršeno će zaokružiti vašu jesenju idilu i učiniti večeri ali i jutra prijatnim trenucima za opuštanje ali i pripremu za novi dan. 

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *