Takmičenje Space4Women za studentkinje novosadskog Univerziteta

NOVI SAD – Takmičenje Space4Women namenjeno je studentkinjama osnovnih, master ili doktorskih studija svih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu koje žele da preuzmu inicijativu, razmišljaju kreativno i zakorače u svet preduzetništva.

Na takmičenje mogu da se prijave studentkinje koje imaju inovativnu ideju za razvoj novog ili unapređenje postojećeg proizvoda odnosno usluge iz bilo koje oblasti (kultura, ekologija, turizam, poljoprivreda, IKT, tehnologija i dr). Ideje se prijavljuju u timu koji treba da se sastoji od minimum 2, a maksimum 5 članova. Članovi tima ne moraju biti sa istog fakulteta/departmana i timovi mogu biti mešoviti (da ga čine studenti i studentkinje) s tim da tim lider mora da bude studentkinja.

FAZE TAKMIČENJA:

I faza Prijava ideja do 5.11.2019. godine.

II faza Selekcija ideja do 7.11.2019. Odabrani timovi biće obavešteni putem email-a.

III faza Odabrani timovi će ući u proces mentorstva i obuke i učestvovaće u edukacijama koje će im pomoći da razrade svoje ideje i da se pripreme za završno takmičenje. Plan je da se obuke organizuju vikendom u period od 9.11.2019 – 24.11.2019.

IV faza Organizovanje finala takmičenja u decembru na Univerzitetu u Novom Sadu. Timoviće u finalu takmičenja predstaviti svoje ideje pred stručnim žirijem koji će proglasiti pobedničke timove i dodeliti vredne nagrade.

NAGRADE

Pobednički tim osvojiće nagradu u vrednosti od 2.000 eura, a pored glavne dodeliće se i druge vredne nagrade timovima koji osvoje II i III mesto.

Rok za prijavu: 5. novembar 2019!

Za sve dodatne informacije posetite sajt www.space4women.rs

Nosilac projekta je Studentska asocijacija Univerziteta u Novom Sadu, a projekat je podržao Kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Republike Srbije, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije i Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu AP Vojvodine.

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *