Poseta institucijama Republike Srpske

BANJA LUKA – Kongresni edukativni centar u saradnji sa Fondom za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima organizuje 16.12.2019. posetu institucijama Republike Srpske

U okviru posete obići ćemo Narodnu Skupštinu Republike Srpske i druge institucije, dok ćemo deo vremena odvojiti i za obilazak Banja Luke, glavnog grada Republike Srpske.
Cilj ove posete je upoznavanje sa radom najvažnijih institucija Republike Srpske. Želja nam je da učesnicima ove posete približimo značaj i važnost ovih istitucija za naš narod u Republici Srpskoj.

Putovanje je s jedne strane namenjeno izbeglim, prognanim i raseljenim licima, a s druge strane članovima Kongresnog edukativnog centra.

Putovanje se ne naplaćuje

Način prijave za putovanje:

Ukoliko ste imali ili još uvek imate status izbeglog, prognanog ili raseljenog lica prijavljujete se putem sledećeg formulara:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSduBdv3Uigl3CFS54y2ZF1L9P_8bPitT1S9AR-pra_c5CxlTw/viewform

Ukoliko niste član, a želite da se učlanite u Kongresni edukativni centar i obezbedite sebi mesto na ovom putovanju, kao i neke druge edukacije popunite prijavni formular:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSerXvnyWenM8obrU3ZekpkCf5kBSq-qAnoMeSEOKrtR8mHP1A/viewform

Ukoliko ste već član Kongresnog edukativnog centra prijave sa imenom i prezimenom šaljete putem mejla: kec.srbija@gmail.com

Broj mesta je ograničen.
Prijave primamo do 14.12.2019.

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *