Crna – kraljica dekora 

BEOGRAD – Ove sezone crna boja ponovo vlada enterijerom podsećajući nas da je ipak kraljica luksuza i glamura. Tamni komadi nameštaja vraćaju se na velika vrata kada je u pitanju uređenje enterijera, i dok smo do sada voleli da prostorije uvek oplemenimo manjim crnim detaljima, sada je pravo vreme da se ohrabrite i unesete elegantnu crnu kao glavnu inspiraciju u vaš dom. Dizajneri Forma Ideale donose vam savete koji će u vaš dom uneti željenu topline ove zime. 

Ako želite upečatljiv komad nameštaja, koji će svojom elegancijom i luksuzom oplemeniti vaš životni prostor, idealno rešenje je sistem elemenata TOSCANA. Sa kombinacijom zlatnog hrasta i crne mat folije, uz uvek neophodan prostor za odlaganje, Toskana sa sobom nosi i notu savremenosti i rustičnosti. 

Za one koji su spremni da eksperimentišu sa novim trendovima i žele da poseduju komad nameštaja koji će u svakom domu biti omiljeno mesto za odmaranje, ugaona garniture ZITA F biće pravo rešenje. Zbog svoje neobiče boje savršeno pasuje crnim elementima, poput kolekcije TOSCANA ili tamnog zida ili tapete, koji postaju sve popularniji u enterijeru. 

 

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *