BEOGRAD – Uživajte uz nastupe finalista i ambasadora: Sare Jo, S.A.R.S, Bojane Vunturišević i Leona. Coca-Cola i Bassivity Digital vas vodi na muzički događaj sezone: veliki koncert na kom će biti izabran finalista Discovered by Coke takmičenja, 15.novembra u Hangaru u Luci Beograd. 

Discovered by Coke ulazi u svoju veliku završnicu. Sara Jo, S.A.R.S, Bojana i Leon – izabrali su finaliste! Anđela Orelj, Ana Miletić,  Marina Roman i Predrag Simić već zvuče kao prave muzičke zvezde, ali samo jedan finalista može da pobedi i ponese titulu – Discovered by Coke zvezda!

Vodimo  vas na spektakularni koncert na kojem će biti izabran pobednik ili pobednica prvog online talent show-a u Srbiji. Uživajte uz polučasovne nastupe Sare Jo, S.A.R.S. Bojane Vunturišević i Leona koji će sa finalistima izvesti zajedničke numere koje je producirao Bassivity Digital i koje već imaju na stotine hiljade pregleda na Youtube. 

Čitaoci koji se jave na e-mail: discoveredbycoke@levant.rs osvojiće dve ulaznice za veliko Discovered by Coke finale.

Potrebno je da dostavite vaše ime, prezime i mail adresu kao i iste podatke osobe koju biste poveli. Prvih pedeset dobiće mail i ulaznicu / QR kod za finalni DBC koncert. 

Vidimo se u Hangaru u Luci Beograd 15. novembra!