BEOGRAD – Na dočeku Nove godine na Kopaoniku u hotelu Grand, nastupiće po prvi put u svojoj karijeri, jedna od naših najvećih muzičkih zvezda, Dragana Mirković. Ovaj nastup biće jedan od centralnih muzičkih i zabavnih sadržaja ove zimske sezone u hotelu Grand, koji već godinama donosi posetiocima naše najlepše planine ekskluzivne muzičke nastupe. Dragana Mirković je najavila vrhunski provod, a na nastupu će je pratiti čuveni orkestar Ace Sofronijevića. Organizatori sa pravom očekuju do poslednjeg mesta punu svečanu salu koja može da primi više od 600 gostiju.

„Novogodišnja noć uvek sa sobom nosi neku magiju i ima posebnu energiju. To pozitivno osećanje delim sa svojom publikom već 35 godina i jedva čekam novogodišnji koncert u hotelu Grand. Neizmerno sam srećna što po prvi put nastupam za Novu godinu na Kopaoniku i što će nam domaćin biti ovaj prestižni hotel”, rekla je Mirkovićeva. 

U reprizi „najluđe noći“ 1. januara goste na Kopaoniku takođe očekuje najbolji provod za koji će se pobrinuti vlasnica nekih od najvećih hitova naše narodne muzike, Ana Bekuta. Ona će, sa  orkestrom Ace Sofronijevića, biti zadužena da publici u  svečanoj sali hotela Grand pruži nezaboravne trenutke uz dobro poznate melodije.   

Broj mesta je ogtraničen, a karte se mogu nabaviti u paketima već od 19 000 rsd, koji uključuju muzički program za doček i reprizu dočeka, kao i svečanu novogodišnju večeru. Doživite iskustvo hotela sa 4 zvezdice, uživajte u hrani naših najboljih kuvara  i jedinstvenom pogledu na vrhove Kopaonika, rezervišite svoje mesto na vreme.

Foto: Mirko Tabašević