Frozen dan u Areni Cineplex i repertoar do 27. novembra

NOVI SAD – Repertoar Arene Cineplex za period od 21. do 27. novembra. Nastavak avanture koja nas je pre šest godina očarala konačno je stigao, a Arena Cineplex vas poziva na “Frozen day” u subotu 23. novembra od 12 do 15 časova. Budite kreativni i dođite u bioskop kao Elsa, Ana, Sven, Olaf ili možda Trol, a bioskop Arena Cineplex će se potruditi da uz specijalnu dekoraciju oživi Zaleđeno kraljevstvo. Kostimirane Else, Ane, Olafi i drugi junaci poneće sa sobom jedinstvenu uspomenu na ovaj dan – originalan poster filma.

Ljubitelji ovog animiranog hita imaće priliku da učestvuju u specijalnim kreativnim radionicama – izradi Frozen nakita, čarobnih štapića, sneška i lutaka za lutkarsku predstavu, a za face painting će se i ovog puta pobrinuti Vila četkica koja će sprovesti i defile princeza i kraljica. Ceo dan biće podređen najočekivanijem dečjem naslovu ove godine a bioskop Arena Cineplex pretvoriće se u Zaleđeno kraljevstvo.

U prvom delu brinuli smo da su Elsine moći prejake za ovaj svet, a u nastavku moramo da verujemo da su dovoljne. Dođite da zajedno konačno dobijemo odgovor zašto je Elsa rođena sa čarobnim moćima i na koji način to preti Arendelu? Neodoljivi Olaf iznova će vas očarati svojim vragolijama, a Kristof i mudri Sven zasmejaće vas do suza svojim šalama ali i raznežiti prijateljstvom. Da li će nova pesma nadmašiti “Sad je kraj” koju pevušimo godinama, ostaje nam da vidimo u bioskopu Arena Cineplex.

Ulaznice za film “Zaleđeno kraljevstvo 2” u prodaji su na blagajnama Arene Cineplex.

RTV

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *