međunarodna izložba zlatarstva i časovničarstva SJAJ od petka do ponedeljka

NOVI SAD – Za kreiranje novih poslovnih ideja i pravljenje planova za budućnost, izlagači će, na 24. međunarodnoj izložbi zlatarstva i časovničarstva SJAJ, od petka, 8. do ponedeljka, 11. novembra, u Hali “Master” prikazati ono najbolje što imaju, bilo da je to nakit, oprema za radnje, alat, mašine, ili repromaterijal –  zlatni i srebrni nakit, venčane burme i prstenje, drago kamenje, bižuteriju, mašinski brušene cirkone, sintetičko kamenje za zlatarstvo, ambalažu, opremu za čuvanje i izlaganje nakita, alate za zlatarstvo i časovničarstvo, mašine i alate za obradu nakita i graviranje, opremu za zlatarske i časovničarske radnje…

Uz one koji će nastupiti na Izložbi GEMEXPO, na SJAJ dolaze izlagači iz šest zemalja – Srbije, Poljske, Slovenije, BiH, Hrvatske i Turske. Za njih će Novosadski sajam biti mesto strukovnih, esnafskih i poslovnih susreta, a za široku publiku i ljubitelje plemenitih metala i dragulja, sjajna prilika za razgledanje i sticanje novih znanja.

Edukacija je važan segment Izložbe SJAJ, a ovoga puta su u Hali “Master” organizovana predavanja, tribina, prezentacije i radionica koji će sigurno privući mnogo pažnje i široke publike. 

Tokom Izložbe SJAJ biće organizovano i ocenjivanje kvaliteta, a najboljima uručena priznanja.

U godinama koje su iza nas SJAJ je beležio rast profesionalne posete iz Srbije, zemalja u regionu, ali i udaljenih krajeva sveta. I ove godine Novosadski sajam širom otvara kapije da dočeka sve posetioce svoje najsjajnije izložbe.

Radno vreme je od 10 do 19 časova, u ponedeljak, 11. novembra od 10 do 16 časova.

Ulaz je besplatan uz registraciju posetilaca. 

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *