Novosadska premijera “Zaleđenog kraljevstva 2” i Porodični dan u Cineplexx Promenadi

NOVI SAD – Nastavak avanture koja nas je pre šest godina očarala konačno je stigao. Novosadska premijera animiranog hita “Zaleđeno kraljevstvo 2” održaće se u bioskopu Cineplexx Promenada, u četvrtak 21. novembra od 16:30 do 18:30 časova. Porodični dan biće obeležen u nedelju, 24. novembra od 12 do 15 časova kada ćete zajedno sa omiljenim junacima moći da zakoračite u svet čarolije i ljubavi....

Pustite mašti na volju i dođite kao Elsa, Ana, Sven, Olaf ili možda Trol, a specijalna dekoracija će oživeti Arendel u bioskopu Cineplexx Promenada. Kostimirane Else, Ane, Olafi i drugi junaci poneće sa sobom jedinstvenu uspomenu na ovaj dan – originalan poster filma sa omiljenim junakom.

U četvrtak, 21. novembra, na novosadskoj premijeri filma imaćete priliku da učestvujete u snimanju dečje emisije “Dobro jutro lenjivci” tokom koje je pripremljen specijalan program – nastup plesnog studija “5” na temu filma, nastup dečjeg hora “Melodies”, defile princeza i kraljica, kreativna radionica – izrada Frozen nakita i lutaka za lutkarsku predstavu, face painting uz Vilu četkicu… Ceo dan biće podređen najočekivanijem dečjem naslovu ove godine a bioskop Cineplexx Promenada pretvoriće se u Zaleđeno kraljevstvo na jedan dan.

U nedelju, 24. novembra, u bioskopu nas očekuje Porodični dan povodom filma “Zaleđeno kraljevstvo 2” kada će svi mališani uz kupljenu ulaznicu dobiti na poklon časopis “Mali Zeka”, “Dečije novine” ili “Bubamara”, a kozmetika AVON promovsaće svoje proizvode gostima. Mnogo zabave, kreativnih radionica, animacija i muzike inspirisane filmom vas očekuje a vi ponesite samo dobro raspoloženje i prepustite se magiji zaleđenog kraljevstva.

U prvom delu brinuli smo da su Elsine moći prejake za ovaj svet, a u nastavku moramo da verujemo da su dovoljne. Dođite da zajedno konačno dobijemo odgovor zašto je Elsa rođena sa čarobnim moćima i na koji način to preti Arendelu? Neodoljivi Olaf iznova će vas očarati svojim vragolijama, a Kristof i mudri Sven zasmejaće vas do suza svojim šalama ali i raznežiti prijateljstvom. Da li će nova pesma nadmašiti “Sad je kraj” koju pevušimo godinama, ostaje nam da vidimo u bioskopu Cineplexx Promenada.

Ulaznice za novosadsku premijeru i Porodični dan povodom filma “Zaleđeno kraljevstvo 2” u prodaji su na blagajnama bioskopa Cineplexx Promenada.

RTV

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *