Otvoren drugi Lidl u Novom Sadu

NOVI SAD – Druga Lidl prodavnica u Novom Sadu otvorena je jutros u 8 časova, na adresi Jovana Hranilovića 50. Svečanoj ceremoniji otvaranja prisustvovali su predstavnici kompanije Lidl Srbija, a novootvorenu prodavnicu posetio je i gradonačelnik Novog Sada, Miloš Vučević. Osim u Novom Sadu, Lidl je danas otvorio i svoju desetu prodavnicu u Beogradu, čime je ukupan broj prodavnica prvog savremenog diskonta u Srbiji dostigao 35.

Današnjim okupljanjem, pored otvaranja druge prodavnice u Novom Sadu, najavljeno je i postavljanje mobilijara za decu na prostoru pored prodavnice, koji su ova kompanija i grad Novi Sad zajednički uredili kao deo za odmor.

„Znači nam kada možemo da unapredimo svakodnevicu zajednice u kojoj poslujemo, a u ovom slučaju, u saradnji sa gradom Novim Sadom, u delu namenjenom za odmor pored prodavnice, postavićemo mobilijar za decu, pa se nadamo da će komšije i mališani uživati u vremenu provedenom na otvorenom,“ izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija Martina Petrović.

Čestitam kompaniji Lidl na otvaranju druge prodavnice u Novom Sadu, a ukupno 35 u Srbiji. Drago mi je što smo kroz partnerstvo sa Lidlom uredili ovaj zapušteni deo grada. Posebno sam ponosan na ono što je Grad Novi Sad uradio. Investirali smo 93 miliona dinara u uređenje Ulice Jovana Hranilovića i Bulevara Jaše Tomića, unapredili smo infrastrukturu i na taj način olakšali svakodnevni život našim sugrađanima“, izjavio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Već tradicionalno, potrošače u novootvorenim prodavnicama očekuju slavljenički popusti i akcije. Dodatno, posebnu pažnju potrošača od ovog četvrtka u svim Lidlovim prodavnicama privući će Deluxe asortiman, idealan za slavlja i praznovanja, jer nudi specijalitete prvoklasnog kvaliteta i nesvakidašnjih ukusa.

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *