BEOGRAD Dvadeset prva regionalna manifestacija “Noć knjige”, pod pokroviteljstvom Eurobanke, održaće se u petak, 13. decembra na 59 lokacija u 29 gradova Srbije i regiona. 

Saradnja Eurobanke i izdavačke kuće “Laguna” nastajala je i razvijala se na temelju istih vrednosti koje obe kompanije neguju u svom poslovanju. Podrška kulturi i obrazovanju jedan je od najvažnijih stubova korporativne društvene odgovornosti Eurobanke i razlog zbog kojeg je, već 16. put za redom, generali sponzor “Noći knjige”. 

U Laguninim klubovima čitalaca i Delfi knjižarama, od 17 časova do ponoći, ljubitelji pisane reči moći će da ostvare značajne popuste prilikom kupovine naslova domaće i svetske književnosti, knjiga za decu i tinejdžere, kao i “gift” programa. Kako bi svoju kućnu biblioteku novim naslovima obogatili i oni koji nisu u prilici da posete neku od knjižara, popusti će važiti i na sajtu Lagune i knjižare Delfi.

“Noć knjige” održaće se istog dana i u Banjaluci, Bijeljini, Tuzli, Sarajevu, Podgorici i Nikšiću, što ovoj manifestaciji daje regionalni karakter.