Izaberite zdravije u Tempo hipermarketima

BEOGRAD – Za sve koji žele da proleće dočekaju spremni i fit, ali i one koji nameravaju da se posvete zdravijm životnim izborima od 23. januara u svim Tempo hipermarketima širom Srbije počinje akcija „Izaberite zdravije“. 

Osim zdravije hrane po akcijskim cenama, organskih, bezglutenskih i dijetalnih proizvoda, u Tempo hipermarketima kupci će do 19.februara biti u prilici da po promotivnim cenama odaberu i nešto iz širokog asortimana sportske opreme i sprava za treniranje.

U ovom periodu biće održane i brojne promocije dobavljača gde će kupci moći da probaju nove zdravije proizvode, ali i da se edukuju o važnosti čitanja deklaracija. 

Gde se nalazi deklaracija na proizvodu, zbog čega je važna, ali i kako da razumemo sve pojedinosti o nutritivnim vrednostima koje su njen sastavni deo kupci će moći da saznaju 27. januara, kao i 3. februara u Tempu Ada od 14 do 16 časova, kroz razgovor sa Kristinom Veljović, specijalistom za zdraviju ishranu kompanije Delez Srbija. 

Kao deo akcije „Izaberite zdravije“, u odabranim Tempo hipermarketima, za račun koji iznosi više od 1000 dinara kupci će dobiti vaučer za popust na usluge odabranih teretana, fitnes centara ili nutricionističkih pregleda. 

Posetite Tempo hipermarkete i izaberite zdravije za sebe i svoju porodicu.

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *