Mali ljudi, veliki heroji

Da odrasli heroji postoje, uverio nas je bezbroj puta Miša Bačulov, novosadski sportista, otac troje dece i veliki humanitarac, suprug, prijatelj i gradska faca, omiljen sportista međ svojim sugrađanima.

Nakon što su njegove akcije „Budi heroj“ postale poznate širom zemlje, Miša se odvažio na još jedan korak – istkati heroje od dece.

Svi budući heroji (i heroine) pozvani su da utorkom i četvrtkom od 17 časova posete klub „Ronin“, u vlasništvu najvećeg među njima, Miše, i tako nauče kako da energiju usmere na sport, ali i pomognu drugima, da razviju motoričke sposobnosti, izgrade karakter, socijalnu inteligenciju, dopru do motivacije, a sve na zabavan i kvalitetan način kojem trener Bačulov pristupa.

„Zdrav stil života, zdravi međuljudski odnosi, sreća i zadovoljstvo su ono čime se vodim prilikom rada sa decom. Mislim da sam jedini trener koji pored svih svojih dnevnih obaveza, a verujte da ih imam na pretek, odvajam i vreme za decu, i to potpuno besplatno. Rad sa decom mi znači jer sam i sam otac tri devojčice, i pored toga što se lično osećam ispunjeno, znam da sam učinio nešto lepo i dobro, dok njihovi osmesi i zagrljaji, kao i želja da dođu i naredni trening, zaista nemaju cenu“, tvrdi Bačulov i poziva vas da svoju decu usmerite baš na ovu neobičnu veštinu junačkog naziva – da postanu heroji!

Ako želite da vaše dete dobije ono najbolje od sporta, pokušajte da utorkom i četvrtkom odvojite tih sat vremena za njega, ali i za sebe, jer prisustvo roditelja na treninzima nije neophodno. Štaviše, praksa je pokazala da je nepoželjno i da se deca mnogo brže adaptiraju kada najbliži nisu u blizini.

Osmišljene i dozirane aktivnosti potekle iz kluba “Ronin” pravi su herojski podvig, a već nakon prvog treninga nemojte se začuditi kada vaš mali junak bude poželeo da sam pokupi igračke, namesti krevet ili pomogne mami oko pranja sudova.

 

autor: Nikea Vučetić 

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *