Zatvoren četvrti “Festival ljubavi” u Novom Sadu

NOVI SAD – Izložbom „Legendarni novosadski ugostitelji“ i nastupom hora i gitarista muzičke škole “Melodies” zatvoren je četvrti po redu “Festival ljubavi” u Novom Sadu.

Kao i prethodne tri godine, Novosađani i turisti svakog dana uživali su u raznolikom programu na Trgu slobode: nastupima akustičnih bendova, umetnika koji izvode klasičnu muziku, plesnim večerima, ali i nastupima dečijih vokalnih sastava. Od Strahinje i Filipa na akustičnoj gitari, preko bendova “Bubamare”, “Lego Duo i Nina”, “Usamljeni jahači” i drugih, do dramske sekcija Filozofskog fakulteta u Novom Sadu – program je pružao za svakoga po nešto.

„Festival ljubavi“ održan je na još nekoliko lokacija u gradu, u okviru kojih su organizovane: Tematska tura: Vodič kroz ljubavnu istoriju Novog Sada, predstava “Ana Karenjina”- Novosadsko pozorište, predstava “Laža i paralaža” – Srpsko narodno pozorište, Romance Movie Marathon – Muzej savremene umetnosti Vojvodine, koncert “Love actually”- Galerija Matice srpske, na kojoj je nastupila vokalna grupa “Muzika srca”.

RTV

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *