Hale na Novosadskom sajmu pripremljene za “najgori scenario”

NOVI SAD – Hale na Novosadskom sajmu će biti pripremljene za smeštaj pacijenata, za slučaj da se desi najgori mogući scenario, izjavio je gradonačelnik Novog Sada i šef Gradskog štaba za vanredne situacije Miloš Vučević.

“To je za slučaj za najgori mogući scenario, ali mi se moramo pripremati na vreme. Gledaćemo da sve ono što treba da uradimo na vreme, da nas ništa ne iznenadi, kako bismo mogli da dejstvujemo efikasno”, rekao je Vučević za Novosadsku televiziju.

Apelovao je na privrednike da ne otpuštaju radnike, da sačekaju, jer će država uskoro izaći sa paketom mera podsticaja.

“Apelujem na sve privrednike da probaju da zadrže svoje radnike. Sačekajte, za koji dan će država objaviti paket ekonomskih mera podsticaja. Nama je u interesu, svima je interesu da sačuvamo radna mesta”, rekao je on.

Najavio je i paket mera za privrednike i zakupce u Novom Sadu.

“Spremamo paket podsticaja za naše privrednike, pre svega za one koji iskoriste poslovni prostor u zakupu i poslovni prostor na Spensu. Mislim da ćemo izaći vrlo brzo sa konkretnim merama kako ćemo im olakšati zakupninu, kako bi ljudi ostali u tim poslovnim prostorima kao zakupci i kako bi sačuvali svoje poslove”, rekao je Vučević.

Tanjug

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *