BEČEJ – Prva Lidl prodavnica u Bečeju počela je sa radom jutros u 8 časova, na adresi Danila Kiša 10a. U isto vreme otvorena je i prodavnica u Pančevu, pa Lidl sada broji 39 prodavnica u 27 gradova Srbije.

Potrošači će od danas i u Lidlu u Bečeju imati priliku da se uvere u najbolji odnos cene i kvaliteta, a tradicionalno povodom otvaranja kompanija Lidl Srbija spremila je dodatna sniženja za dve nove prodavnice.

„Radosni smo što ćemo i stanovnicima ovog dela Vojvodine približiti jedinstveno iskustvo kupovine u Lidlu. U znak zahvalnosti za dobrodošlicu pripremili smo slavljeničke ceneNadamo se da će građani Bečeja biti zadovoljni pažljivo odabranim proizvodima stranih i domaćih dobavljača, i da će se pridružiti velikom broju potrošača širom Srbije koji su rekli „Da“ Lidlovim proizvodima“, izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija Martina Petrović.

Predsednik opštine Bečej Dragan Tošić poželeo je dobrodošlicu prvom diskontnom lancu: „U ime Opštine Bečej, izražavam svoje lično zadovoljstvo zbog činjenice da velika evropska kompanija Lidl nastavlja investicije u našoj državi i želim da im čestitam na otvorenoj prodavnici u Bečeju. Dolaskom jednog od najpoznatijeg trgovinskog lanca u naš grad, nastavlja se trend otvaranja novih poslovnih i prodajnih prostora koji građanima pružaju raznovrstan i kvalitetan sadržaj.“

Podsećamo da su prehrambeni i neprehrambeni proizvodi, koji se mogu kupiti isključivo u Lidlu, testirani u nedavnom istraživanju agencije IPSOS, sa ciljem provere zadovoljstva lokalnih potrošača Lidlovim brendovima. Od 5700 ispitanih stanovnika Srbije, čak 77 odsto ocenilo je Lidlove proizvode kao vrlo dobre i odlične. Nezavisnim istraživanjem potvrđeno je da je upravo asortiman, jedan od razloga zbog čega je ovaj trgovinski lanac postao izbor za kupovinu velikog broja potrošača Srbije.

U susret uskršnjim praznicima, od danas u svim prodavnicama mogu se pronaći uskršnja jaja, uskršnji paketići, kolači i čokoladna jaja brenda Favorina u posebno dizajniranim pakovanjima kojima će se radovati svako dete. U ponudi je i Deluxe asortiman, idealan za slavlja i prazničnu trpezu, jer nudi specijalitete visokog kvaliteta i nesvakidašnjih ukusa, kao i izbor slanih i slatkih jela. 

Radno vreme svih Lidl prodavnica, uključujući i novu prodavnicu u Bečeju, je od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.