BEOGRAD – Banca Intesa, u saradnji sa svojim dugogodišnjim partnerom, izavačkom kućom Laguna, osmislila je jedinstveni koncept online druženja sa uglednim domaćim piscima pod nazivom „Čajanka četvrtkom u 17h“, kako bi u novonastaloj situaciji boravak kod kuće za građane učinila što prijatnijim i zanimljivijim.  

U okviru „Čajanke četvrtkom u 17h”, brojni pratioci Banca Intesa profila na društvenim mrežama su tokom prethodne dve nedelje imali priliku da uživaju u najinteresantnijim delovima romana „Ono sve što znaš o meni“ i „Za sutra najavljuju konačno razvedravanje“, koje su samo za njih čitali naši poznati pisci Mirjana Bobić Mojsilović i Branko Rosić.  

Uz poziv #ostanikodkuće, pripremite šolju svog omiljenog napitka, udobno se smestite u svojim domovima i uživajte svakog četvrtka od 17h na Facebook, Instagram i Linkedln profilima Banca Intesa uz vaše najdraže pisce: Jelenu Bačić Alimpić, Neleta Karajlića i Vanju Bulića koji će Vam čitati u zakazanom terminu.

„Čajanka četvrtkom u 17h” je online verzija „Vreme je za knjigu“, jedne u nizu inicijativa koje Banca Intesa sprovodi u okviru projekta „It’s time for sharing time“ svoje matične grupe Intesa Sanpaolo. Projekat ima za cilj da kroz različite događaje i sadržaje klijentima dodatno približi svoje ekspoziture, a u uslovima vanrednog stanja u zemlji je prilagođen potrebama građana.

*   *   *

Banca Intesa ad Beograd, članica grupe , je vodeća banka na domaćem tržištu, pouzdan partner za 1,34 miliona klijenata, fizičkih i pravnih lica. Sa neto bilansnom sumom od 5,7 milijardi evra, ukupnim depozitima klijenata od 4,1 milijarde evra i ukupnim plasmanima od 3,3 milijarde evra, Banca Intesa predvodi listu najuspešnijih banaka u Srbiji. Zahvaljujući jedinstvenom spoju digitalizacije poslovnih procesa i razvijene mreže od 155 ekspozitura širom Srbije, kao i stalnoj usmerenosti na potrebe građana i privrede, inovativnim proizvodima i usluzi najvišeg kvaliteta, banka ostvaruje stabilne rezultate u svim oblastima poslovanja.