NOVI SAD – Kompanija Meridian Tech nastavila je dobrovoljnu akciju pa je nekolicina zaposlenih na poziv humanosti dobrovoljno  išla u Zavod za tansfuziju  krvi Vojvodine, da daju krvi onima kojima je u ovom momentu najviše potrebna. 

U vandrednom stanju svi koji budu hteli dobrovoljno da daju krvi moćiće to da urade svaki radni dan od 07-14 časova u Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine. Sve informacije možete dobiti na broj telefona 021/4877-999. 

Svaka pomoć nam je dobrodošla i veoma bitna.  

S obzirom da je u prostorije zavoda moguće ući samo po tri osobe, radnici Meridian Tech su odlučili da idu u timovima kao dobrovoljci ne bi li stvarali gužvu, a radnici zavoda su se zahvalili na izdvojenom i odgovornošću kompanije i apelovali na sve građane da nema potrebe za strahom i da su svi koji hoće da pomognu dobrodošli. 

U ovom trenutku je važno da budemo solidarni i da ne ostavimo naše lekare, medicinske sestre, policajce i vojnike da sami vode borbu protiv ove pošasti.

Meridianbet je jedna od najvećih evropskih i srpskih kompanija za proizvodnju tehnologije i priređivanje igara na sreću koja posluje u više od 30 zemalja, odlučila je da zajedno sa ovom akcijom u budućnosti realizuje još novih akcija koje će moći da pomognu onima kojima je to potrebno. 

Meridian je i u proteklom periodu bio donator Instituta za majku i dete, Dečjoj bolnici za plućne bolesti, Kliničko-bolničkom centru „Dragiša Mišović“, bolnici u Nišu kao i Društvu za mentalno nedovoljno razbijena lica (MNRL) Pirot, Centru za palijativno zbrinjavanje – BELhospice i drugim organizacijama i ugroženim društvenim grupama.

Meridian uvek uz svoj narod kad je najteže.

Ivana Čordaš