BEOGRAD – Turske serije su osvojile svet i oborile sve rekorde gledanosti. Kanal TDC je dostupan svim MTS TV korisnicima, na kanalu 147, kao i svim m:SAT TV korisnicima, na kanalu 60. Turske serije su idealne su da ih prati cela porodica, jer su zanimljive za sve generacije od  „7 do 77“ godina, a i šire. Kanal TDC je jedinstven po tome što 24 sata, svih sedam dana u nedelji cela porodica može gledati zanimljive turske serije, tako da je neprekidna zabava zagaranotovana.

Sjajne  glumce: Burcu Biricik, Musa Uzunlar, Bugra Gülsoy možete gledati svakog dana at 10.50pm u series ”Eight Day”. Ova uzbudljiva serija će vas ostaviti bez daha. .Bahar je pametna i vedra studentkinja. Odrasla je u bogatoj porodici i živela je srećno… Ali, jednog dana sve polazi po zlu. Njenu majku Šehnaz, koja radi kao softverski inženjer u kompaniji Lotus ubijaju. Baharin lagodan život obavija tama. Ubice njene majke sada proganjaju Bahar. Bahar pokušava da se spasi od neprijatelja dok radi na rešavanju misterioznog ubistva njene majke.

Popilarnu tursku seriju 20 minuta možete gledati svakog dana od 9.10p.m. U glavnoj ulozi je popilarna glumica Tuba Büyüküstün, a pored nje igraju i İlker Aksum, Fırat Çelik.

Serija prati priču profesora istorije Alija, čoveka blage naravi, koji se nakon hapšenja svoje voljene supruge Melek zbog pokušaja ubistva mladića Kerima zatiče u svetu akcije i intriga. Ali mora da napusti svoje knjige i pronađe snagu i hrabrost u sebi kojih do tada nije ni bio svestan kako bi oslobodio svoju ženu i nastavio sa normalnim porodičnim životom.

Uzbudljivu seriju  Crvena Marama možete pogledati svakog dana u terminu od 20.30h

Prelepa Ajše, devojka nemirnog duha iz jednog gradića, upoznaje buntovnog i zgodnog Ilijasa, nakon njegove nezgode koju je doživeo na šampionatu u motokrosu. Ljubav na prvi pogled koja tinja među njima za svega nekoliko dana postaje sve jača, ali sa sobom donosi i nepredviđene probleme. Šta će biti sa glavnom glumicom, kada upozna drugog miškarca, ostaje vam da saznate ukoliko pogleate ovu seriju