NOVI SAD – U vreme vanrednog stanja i teške borbe protiv virusa COVID-19, Novosadska toplana je pokazala da je na visini zadatka. Više nego ikada građani sede u svojim domovima koji su, zahvaljujući Novosadskoj toplani, topli i „udobni“. Radnici Toplane, koji su komfor građana Novog Sada stavili ispred svog ličnog komfora i lične bezbednosti, bez premca, brinu o toplim domovima, a da ne znamo ni koliko ih je, ni kako im je.

Kako radnici u toplanama koje proizvode toplotnu energiju, tako su i radnici na terenu angažovani 24 sata dnevno, kao i naši zaposleni u Korisnickom centru koji suuvek raspoloživi da telefonskim putem odgovore na sva pitanja i reklamacije građana. U svim službama Preduzeća zaposleni su na svojim zadacima svakodnevno, organizovani uz poštovanje svih preporuka Vlade Republike Srbije kako bi toplifikacioni sistem Novog Sada funkcionisao bez ikakvih problema. Ovi ljudi su gotovo nevidljivi, a posao rade kao da su najbezbrižnija vremena. Svi registrujemo da su radijatori topli, ali registrujmo i ljude koji su zaslužni za to.

Vreme borbe protiv aktuelne pošasti nam je jedan od izazova u kome su se solidarnost i odgovornost pokazali kao najefikasniji lek. Apelujemo na sve sugrađanje, koji su u mogućnosti, da ostanu kod kuće dok se radnici Toplane svesrdno staraju o toploj kućnoj atmosferi.

Zaštitite svoje zdravlje, zaštite sebe i ostanite u toplim domovima!

Vaša Novosadska toplana