NOVI SAD – Iako tradicionalno sezona na Štrandu počinje 01. maja, ove godine su kapije Štranda otvorene par dana nakon toga, ukidanjem određenih mera koje je donela Vlada Republike Srbije i krizni štab Grada Novog Sada. Novosađani su sa radošću dočekali da slobodno vreme provode na jednom od najlepših mesta za relaksaciju, pa je tako JKP „Gradsko zelenilo“ Novi Sad omogućilo slobodan ulaz na plažu do 01. juna 2020.

“Na ovaj način želimo da olakšamo kako građanima da što više vremena provode u prirodi, tako i ugostiteljima koji obavljaju svoju delatnost na plaži da u periodu kada nije otvorena kupališna sezona lakše prevaziđu period u kom nisu mogli da ostvaruju prihode zbog epidemije virusa Kovid 19”, navodi se u saopštenju Gradskog zelenila.

Od četvrtka 21.05. će početi prodaja sezonskih ulaznica za zakupce kabina i sezonskih ulaznica bez popusta i sa popustom koje će moći da koriste od 01. juna.

Zakupci velikih kabina imaju pravo na četiri ulaznice, a zakupci malih kabina na dve ulaznice, po ceni izrade od 300,00 dinara. Dokumentacija koju je neophodno priložiti je ugovor o zakupu kabine za tekuću godinu.

RTV