BEOGRAD – Kompanija MK Group uručila je danas vaučere za besplatan trodnevni odmor za zdravstvene radnike koji su se sa virusom korona borili u Srbiji, Sloveniji i Hrvatskoj. Tokom juna, jula i avgusta lekari i medicinsko osoblje Klinike za infektivne i tropske bolesti u Beogradu i Kliničkog centra Vojvodine, kovid bolnica u Ljubljani, Mariboru, Celju, Golniku i Zagrebu moći će da se odmore i relaksiraju u luksuznim hotelima Grand na Kopaoniku, Kempinski Palace u Portorožu i Kempinski Hotel Adriatic u Savudriji.

Direktor MK Group Jovan Purar kaže da je pandemija virusa korona pokazala da društvena odgovornost kompanija nije i ne može biti samo izraz dobre volje kompanija, već da je to nužnost humanog i odgovornog društva.

“Sa tom idejom, kompanija MK Group je u toku leta obezbedila besplatan trodnevni odmor za 450 lekara i drugog medicinskog osoblja u svojim hotelima u Srbiji, Sloveniji i Hrvatskoj. Posebno nam je drago što ćemo u našem hotelu Grand na Kopaoniku ugostiti 250 zaposlenih Klinike za infektivne i tropske bolesti u Beogradu i Kliničkog centra Vojvodine”, rekao je Purar nakon primopredaje vaučera.

Tanjug