BEOGRAD -Nova linija proizvoda „Nature’s Promise“ kompanije Delhaize Serbia dostupna je u Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnicama, a novi proizvodi ne sadrže veštačke boje, konzervanase i arome. Četiri linije proizvoda, formirane su tako da svaka obuhvati grupu proizvoda koje zadovoljavaju specifične potrebe kupaca, a u prodaji se nalaze od danas.

Nature’s Promise Bio – Prvu grupu proizvoda čine namirnice iz isključivo organske proizvodnje i kontrolisanog kvaliteta, a preporučuju se kupcima koji biraju hranu tretiranu bez upotrebe pesticida.

Nature’s Promise Free From – Jedan od problema u ishrani prepoznat kao sve dominantniji jeste intolerancija na određene nutritijente. Tako je Nature’s Promise Free From linija koja je posvećena upravo proizvodima bez glutena i laktoze.

Nature’s Promise Veggie – Ovu grupu proizvoda čini širok izbor namirnica na bazi povrća i soje, pogodnih za ishranu vegeterijanaca, a često i vegana.

Nature’s Promise Healthy Life – Proizvodi sa smanjenom količinom soli, bez masti ili visokim sadržajem proteina samo su takođe dostupni u Healthy Life grupi.

Od keksa, testenina, palente, brašna, griza, čia semenki, jaja, različitih vrsta pahuljica, pirinčanih galeta, ali i bogate i sadržajne ponude svežeg mesa i proizvoda od pilećeg mesa, kao i određenih vrsta smrznutog voća i hleba, Nature’s Promise nudi sveobuhvatnu paletu namirnica koja ne sadrži veštačke arome, boje i konzervanse. I što je svima važno, izuzetno bogatog ukusa, navodi se u saopštenju kompanije Delhaize.

izvor: InStore

foto; Nature’s Promise/Delhaize Serbia