Prvim onlajn skupom SNS započela izbornu kampanju

BEOGRAD – Prvim onlajn skupom Srpska napredna stranka počela je danas izbornu kampanju pod motom “Za našu decu”, što je i naziv izborne liste koju predvodi ta stranka i njen predsednik Aleksandar Vučić, koji je sa skupa poručio da Srbija raste i da na predstojećim izborima građani ne biraju između stranaka, ili ko će da sedne u kakvu fotelju, već za plan, viziju i budućnost Srbije. Vučić je, na prvom onlajn skupu kampanje “Za našu decu”, rekao da Srbija raste, posle godina propadanja, i da su pred nama izbori na kojima ne smemo da “propustimo” priliku da nastavimo dalje, u budućnost kakvu možemo da imamo.

“To nije izbor između političkih stranaka, između naprednjaka, radikala, demokrata, liberala, ili drugih, to su mnogo važniji izbori. To su izbori u kojima odlučujemo o svojoj budućnosti. U kojima odlučujemo o budućnosti naše dece”, poručio je on.

Istakao je da na tim izborima građani odlučuju hoće li zemlju brzog opravka, da se krene još sigurnijim korakom u budućnost, ili da se vratimo u prošlost u kojoj nismo imali plan ni program, u kojoj su zatvarali fabrike, penzioneri nisu bili sigurno hoće li biti penzije i da li će biti novca za njihovu isplatu, u kojoj deca nisu imala budućnost.

Tanjug

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *