Voša na korak do ostvarenja klupskih ambicija

NOVI SAD –Ka cilju hitaju na dva koloseka, pa kojim pre stignu. Znaju fudbaleri Vojvodine da se u Evropu, što je ove sezone zacrtano “pod mus” u našem najstarijem građanskom klubu, ne dolazi prečicom. Zato su, kako i Lala u vicu kaže, na vreme krenuli. Još letos, kada je ulogu prvog operativca po treći put preuzeo Vojislav Gajić, predsednik kluba. Tada su ambicije tima sa “Karađorđa” jasno istaknute. Ponovo je angažovan mlad i uspešan strateg Nenad Lalatović, stigla su i pojačanja, Upravni odbor je znatno osvežen, usledila je značajna podrška gradskih struktura… Sve u svemu, stvorena je atmosfera za uspeh.

“Uradili smo, evo za nepunih godinu dana, mnogo toga dobrog za naš klub, novosadski i srpski fudbal, o čijim interesima i te kako vodimo računa. Pre svega, reč je o razvoju i napretku svih naših pogona koji rade na terenima velelepnog kompleksa fudbalskog centra “Vujadin Boškov”, kaže predsednik Gajić.  

Profesionalci postižu fenomenalne rezultate, sve strukture rade besprekorno, i princip je da niko ne može da bude i nije stariji od samog kluba. Svakodnevno radimo na stvaranju optimalnih uslova za život i rad, i to je lako uočljivo.

Tokom vanrednog stanja, klupsko rukovodstvo je dobilo sve pohvale za brigu o igračima i zaposlenima, od isplate kompletnih zarada do svih dodatnih potrepština u borbi protiv pandemije.

Izvor: Novosti
 

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *