NOVI SAD – Prvi Green Air ove godine, prvi letnji ples, premašili su očekivanja! Mnogobrojni posetioci zajedno sa izvanrednim izvođačima stopili su se u jedno i pokazali šta je kvalitetna žurka. Metodi Hristov, Lea Dobričić, Miloš Vujović i Nemax nesumnjivo su dobitna kombinacija i “zeleni” spoj.  Kada je otkucalo 22 sata zvanično je počeo Green Air 2020. Za miks pult prvo je stao talentovani Nemax koji je odmah privukao pažnju istančanim zvukom. Već u prvim minutima, publika je plesala podijumom Novosadskog Sajma.  Nemax je zagrejao atmosferu, a onda se pojavio Miloš Vujović. Nešto posle ponoći, začuo se poznati tehno set i svi su znali ko je izašao na binu. Miloš Vujović nadmašio je sebe i ovoga puta i poveo publiku do zvezda.

Fantastičnu energiju potvrdila je i goruća atmosfera koja je dostigla vrhunac tik pred ulazak Metodia Hristova na Sajam. Nastup ovog dragog gosta na Green Love densfloru dočekan je uz ovacije, a osmeh tokom celog nastupa definitivno je pokazao da je i njemu drago što je ponovo u Novom Sadu. Usledila je 90-to minutna vožnja koju smo s nestrpljenjem čekali, a uz izlazak sunca i brojne aplazue, oprostili smo se od Hristova. Ali samo za kratko!

Međutim, to nije bio kraj. Svitanje je donelo Leu Dobričić. Upotpunila je jutro svojim uvek dobrim raspoloženjem i nije štedela na najboljim trakama. Kraljica nas je očarala. Odlična energija i ljubav zatvorili su ovogodišnji Green Air. I ne brinite, neće još puno vreme proći do narednog “zelenog” plesa. I jul će biti obojen vrhunskom muzikom. Pratite nas! Organizatori napominju da su ponosni što su uspeli da zadovolje sve mere koje je Vlada Republike Srbije propisala  kao i na to što je događaj prošao bez incidenata. I zamaptite, uvek #samoodgovorno rejvujem!