NOVI SAD – Povodom neodržavanja 19. Baby exita a u duhu preporučenih mera kriznog štaba izložba “Zdravlje je bogatstvo” ima posebnu misiju da obeleži prethodno vreme i podvuče značaj brige o zdravlju.

Tim povodom počasno mesto je pozvan da ima Klinički centar Vojvodine da predstavi duh teških vremena kroz profesiju ali i reakcije dece i ljudi. Ovaj skroman događaj je usmeren pre svega na izložbe kako bi se ispoštovao duh preporuka kriznog štaba o razdvojenosti, a svim posetiocima je obavezna maska. Ta maska će biti predmet ocenjivanja i nagrada i zato se preporučuje porodici a posebno mladima da je iscrtaju, osmisle dizajn i masku učine “porodičnim brendom”.

Pored ove izložbe biće i izložba “Volim Novi Sad, autora Dragana Kurucića, izložba “Lepih trenutaka”, festivala Baby exita, izložba “Pozitivni junaci na internetu”, poneki učesnik kao pomoć realizaciji. Osnovna ideja je da ovaj događaj bude velika šetnja porodice na Petrovaradinskoj tvrđavi a na kraju da se završi u “Ulici kreativnosti”.

RTV