BEOGRAD –  Peek & Cloppenburg otvorio je svoju prvu prodavnicu u Beogradu u novom BEO Shopping centru. Dolaskom na tržište Srbije, poznati nemački modni lanac ujedno postaje i najveća multibrend radnja u Beogradu koja će se prostirati na dva nivoa, na ukupnoj površini od 3.500m2. Peek & Cloppenburg nudi modu za muškarce i žene, i to za svaku priliku – od kombinacije za posao, večernji izlazak, proslavu ili slobodno vreme. Jasno uređenim prodajnim prostorom i visoko kvalifikovanim osobljem, Peek & Cloppenburg pruža svojim kupcima pravu modnu inspiraciju.

Peek & Cloppenburg je porodična retail kompanija osnovana između 1900/1901. godine u Dizeldorfu i danas je vodeći multibrend modni lanac koji predstavlja sinonim za visoki stil i kvalitet. Sa više od 16.000 zaposlenih i 140 prodavnica koje posluju u 15 zemalja širom Evrope, Peek & Cloppenburg kontinuirano širi prisustvo na modnim tržištima. 

„U Austriji smo prisutni od 1998. godine, a u Istočnoj Evropi od 2002. godine kada je otvorena prva prodavnica u Varšavi (Poljska). Od tada, Peek & Cloppenburg širi svoje prisustvo na istočnoevropskom tržištu otvarajući prodavnice u Rumuniji, Hrvatskoj, Češkoj, Litvaniji i Sloveniji“, izjavio je Paul Pörtner, Director Retail Management u Peek & Cloppenburg i dodao: „Logičan sledeći korak bilo je tržište Srbije, koje je za nas izuzetno zanimljivo iz više razloga. Prvenstveno zbog same veličine grada Beograda, ali i afiniteta građana ka dizajnerskim brendovima koje imamo u ponudi. Ponosni smo što je danas Peek & Cloppenburg jedini internacionalni modni lanac ove veličine u Beogradu i što ćemo biti u mogućnosti da svojim kupcima ponudimo širok asortiman proizvoda na lokalnom tržištu“.

U bogatoj ponudi u Beogradu naći će se oko 150 različitih modnih brendova, a značajni deo ponude će činiti i P&C brendovi. Ženski brend Jake*s nudi odličnu casual modu za svakodnevni život, ali i elegantne kombinacije za posao i specijalne prilike. Ovaj brend je posebno popularan kod mlađe populacije koja prati modne trendove. Drugi P&C brendovi za dame su Montego i REVIEW, dok će za muškarce biti dostupan brend McNeal koji predstavlja savršen spoj sportskog i ležernog stila odevanja. Svojim pažljivo odabranim asortimanom, P&C postavlja nove modne trendove i inspiriše kupce da zablistaju u najboljem svetlu. 

Prva prodavnica Peek & Cloppenburg u Beogradu će zapošljavati oko 35 ljudi, a do kraja 2020. godine planirano je otvaranje još jedne radnje u glavnom gradu Srbije. 

 

Za dodatne informacije možete kontaktirati na: 

marija.djokovic@vando.rs ili na 069 58 500 53