BEOGRAD –Društveno odgovorni projekat „Novo ime“, koji je startovao u januaru, nakon pauze izazvane pandemijom korona virusa, nastaviće se ovog meseca, a za svoje favorite među mnogobrojnim talentima moći ćete da glasate od 16. juna na sajtu www.novoime.rs

„Novo ime“ je projekat kompanije „Novomatic“, jednog od svetskih lidera gejming industrije, predstavljen kroz online platformu novoime.rs, zahvaljujući kojoj mladi talenti iz svih krajeva Srbije imaju priliku da predstave svetu svoja znanja i veštine, i na taj način osvoje naklonost i glasove publike, ali i vredne novčane nagrade koje će njihove snove pretvoriti u stvarnost. Ovaj projekat će trajati do kraja godine, i svakog meseca biće izglasan po jedan pobednik, koji će imati priliku da unapredi svoj talenat i ostvari svoje snove i ambicije novčanim iznosom do 2.500 evra.

Stefan Nikolić iz Niša pobednik je prvog ciklusa projekta „Novo ime“, koji je zahvaljujući glasovima publike, uspeo da svojim glumačkim talentom osvoji ovu laskavu titulu, kao i novčanu nagradu u iznosu od 2.500 evra. Nakon Stefana, u drugom ciklusu pobedu je odneo Filip Lazarević, takođe iz Niša, čije su dečije pesme osvojile srca, ne samo mališana, već i roditelja, koji su odlučili da svoj glas poklone upravo Filipovom talentu. Ukoliko želite da učestvujete u izboru za narednog pobednika trećeg ciklusa, ne zaboravite da od 16. juna posetite sajt www.novoime.rs i glasate za svog favorita.