Vučić: Fabrika Budimka simbol podizanja Srbije

POŽEGA – Fabrika prehrambene industrije Budimka je važna za celu Srbiju, izjavio je danas predsednik Aleksandar Vučić ističući da se Budimka kao i cela Srbija podigla iz pepela kao feniks. On je u obraćanju na svečanosti ponovnog početka Budimke, posle 20 godina propadanja istakao da je Budimka simbol podizanja Srbije.

“Uzbuđen sam, ne samo zato što sam lično doprineo ponovnom radu Budimke, već zato što ta fabrika ponovo radi posle više od 20 godina problema kroz koje su prolazili i Požega i Budimka. Danas možemo da budemo malo radosniji”, rekao je Vučić u obraćanju.

Vučić je istakao i da razume prijatelje naše na zapadu i u Kini koji prave velike svečanosti u takvim prilikama, jer tako hoće ljudima da pokažu koliko je to važno.

“Budimka je važna za celu našu Srbiju, jer pokazuje tri stvari: Prvo, koliko smo dugo i beznadežno propadali. Drugo, da kada radimo i kada smo ujedinjeni u borbi za boljitak možemo da se izvučemo i vratimo na staze stare slave i budemo uspešniji nego što smo ikad bili. I treće, što je porodica Marković uspela da vrati svog sina Aleksandra iz Milana”, naglasio je Vučić.

Tanjug

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *