BEOGRAD – Zabava vam je nikada bliža, samo na klik od vas nalazi se odličan program koji će vas garantovano zabaviti. Na kanalu Film Box Extra u subotu od 21 čas možete pogledati horor, naučno fantastično ostvarenje „Škola straha“koji će vam sigurno pojačati adrenalin. Horor priča smeštena u srednjoj školi gde učenici smatraju da su profesori vanzemaljci, koji će uskoro početi da ih napadaju.

U subotu na kanalu Film Box Plus sa početkom od 21 čas, očekuje jedna sjajna komedija, film „Vrati se“.  Zabrinuta za svoju vezu sa suviše radnim mužem, žena se podvrgava terapiji regresije prošlih života. Otkriva da je u prošlom životu bila princeza, ali njen terapeut sad ne može da je vrati u novi život, pa će njen muž morati ponovo da osvaja svoju princezu.

Na kanalu Film Box Premium u nedelju od 21 čas možete pogledati film „Srednja karta“ sa Stivenom Sigalom u glavnoj ulozi. Kockar je uvučen u život ispunjen novcem i šansom da brzo zaradi, ali ubrzo shvata da je njegov uspeh nameštaljka koja bi mogla da ga košta života.