BEOGRAD – Još samo malo vremena je ostalo da svom favoritu daš glas i tako mu pomogneš da postane novo, četvrto Novo Ime u Srbiji Naime, u toku je četvrti ciklus projekta „Novo ime“, koji u potpunosti realizuje kompanija „Novo Investment“, članica grupacije „Novomatic“ u Srbiji, u želji da podrži i ohrabri mlade sa teritorije cele države da predstave svoj talenat i dobiju podršku za njegovo unapređenje u vrednosti do 2.500 evra.

Do kraja meseca možete glasati za nekoga od potencijalnih Novih Imena, između ovih sedam mladih ljudi, spremnih da svojim veštinama osvoje svet. Ovu laskavu titulu su do sada uspeli da izbore Stefan Nikolić, Novo Ime glume, Filip Lazarević, Novo Ime pevanja, i Marija Trajković, Novo Ime fotografije.

Četvrti ciklus projekta podrške mladim talentima u Srbiji  – Glasaj za Novo Ime i pomozi nekome da ostvari svoj san

 Ovo je jedno neverovatno iskustvo, puno različitih emocija, pravi rolerkoster. Najveći motiv da se prijavim mi je bila želja da se javnosti predstavim kao umetnik, ali se radujem i nagradi, s obzirom da ću je iskoristiti za nabavku nove, bolje opreme – pojasnila je Marija.

Glasanje u ovom ciklusu projekta traje do kraja meseca, odnosno do 31. jula u ponoć, a pobednik će zvanično biti proglašen dan kasnije, kako na samoj platformi novoime.rs, tako i na društvenim mrežama Facebook i Instagram, gde možete pratiti sva dešavanja u vezi sa ovim projektom.

Ali, ne zaboravite, do sredine avgusta možete slati svoje prijave za novi krug, a važno je napomenuti da prijave koje stignu ranije će, samim tim, prije proći i test validnosti i biti objavljene na platformi, što će obezbediti autoru više vremena za prikupljanje pobedonosnih glasova.

Glasajte, spremajte svoju prijavu i, naravno, srećno svima!