BEOGRAD – Želite: avanturu, dramu, akciju? Sve to možete doživeti sa samo nekoliko klikova. Izaberite željeni kanal i uživajte u odličnom programu. Odmor u debeloj hladovini ove nedelje želja je svih nas. Iz tog razloga preporučujemo filmove koje smo vam otvorili ove nedelje. Udobno se smjestite, osvežite se i poslužite grickalice i poslušajte naše savete za sledeće filmove.

U subotu pogledajte film na kanalu Film Bok Ektra Good Shepherd sa legendarnim Robertom De Nirom od 21h. De Niro je režirao ovaj film, ali on takođe ima ulogu u njemu. Pored njega su: Andželina Džoli, Met Dejmon i Alek Boldvin. Miran i povučen čovek, Edvard Vilson, vodi tajnu operaciju CIA-e tokom invazije na svinjski zaliv. Agencija sumnja da je Castro bio obavešten, pa Vilson traži krticu. Dok je istraživao, on se seća kroz niz povratnih informacija, smrti svog oca, njegovih studentskih dana na Jejlu, njegovog regrutovanja u tada mlade mlade OSS. Kratkotrajni skandali, prisilni brakovi, špijuniranje za špijunažu u Londonu, distanciranje od sina, izbijanje hladnog rata i odnosi sa agencijom. Vidimo da njegov idealizam ustupa mesto nečem drugom. Otkrivanje prirode nečeg drugog je srž ovog filma.

Istog dana na kanalu Film Box Arthouse kreće sjajna francuska komedija Ukus tebe od 21 čas. Oscar Mongo je kanibal gurman koji gori ljubavlju prema svojoj komšinici po imenu Mis Šargarepica. Ali njegova strast je osuđena: ona je vegetarijanka, a on pati od ozbiljne fobije povrća.

U nedelju, 5. jula, u 21h , na kanalu Film Box Premium pogledajte avanturistički pločica Napušten. Roz Noel je 1989. godine otplovio i otplovio iz Pictona na Novom Zelandu u Tongi, sa četiri člana posade. Kada ogromni talas prevrne brod, slede 119 dana u otvorenom moru, pre nego što ih voda odbaci na Veliko ostrvo barijera.