BEOGRAD -Komode su nezaobilazni element doma, mogu da naprave veliku promenu u ambijentu i nenadano u njemu zauzmu centralno mesto. One su funkcionalne, estetski privlačne i kvalitetne, imaju široku primenu u životnom prostoru poput dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, predsoblja, a ne može im se oduzeti ni funkcionalna i estetska uloga u prostranim, stilizovanim kupatilima. 

Savršen primer komoda su komode ETNA, koje se mogu naći u tri različita modela, a odlikuje ih pročišćena i jednostavna forma dizajna, kao i kombinacija dekora drveta i pročišćujuće beline frontova u dekoru bele lak folije.

Komoda ETNA 4F, pored toga što ostavlja snažan utisak estetske privlačnosti, predstavlja i veoma praktično rešenje za dom, a budući da nam je uvek potrebno bar još malo prostora za odlaganje – od vansezonske garderobe, preko sitnijih garderobnih komada u svakodnevnoj upotrebi, posteljina, peškira, aksesoara, njena funkcionalnost je više nego istaknuta. Za ljubitelje kombinovanih komoda, tj. onih koje imaju i pregradne delove i fioke, a potrebno im je više prostora za odlaganje, predlog je komoda ETNA 3K3F. Za nešto manje prostorije u domu, bilo da je reč o dnevnim ili spavaćim sobama, idealno rešenje je komoda ETNA 2K2F, čija je funkcionalnost istaknuta kombinacijom upotrebnog prostora podeljenog na pregradne delove i fioke, a estetski se posebno ističe kada se smesti u ambijent toplih boja.

Komode ETNA su dizajnirane kao niži i širi modeli, što ostavlja mnogo mogućnosti za dekoraciju njihove površine, ali i prostora oko njih, što bi dodatno istaklo njihovu privlačnost i načinilo ih malim svetilištem našeg životnog stila. Dizajneri enterijera Forma Ideale skreću pažnju da atraktivnost ambijenta ne čine samo komadi nameštaja, već način na koji ih koristimo i koliko im poklanjamo pažnje u prostoru.