BEOGRAD – Muči vas stres na poslu, naporan dan, velika vrućina, gužva u prevozu. Treba vam vreme za vas? Idealna kombinacija je ušuškan ugao, grickalice i odličan program. U subotu na kanalu Film Box plus od 21 čas možete pogledati film „Ekvilibrijum“  sa sjajnim Kristijanom Bejlom i Emili Votson u glavim ulogama. U svetu budućnosti, strogi režim iskorenio je ratove potiskujući emocije: knjige, umetnost i muzika strogo su zabranjeni, a osećanje je zločin koji se kažnjava smrću. Sveštenik Džon Preston visoko je kotiran vladin agent zadužen za uništavanje onih koji se opiru pravilima. Kada propusti dozu prozijuma, psihoaktivnog leka koji potiskuje emocije, Preston, čovek koji je obučen da sprovodi stroge zakone novog režima, iznenada postaje jedini čovek koji ga može smeniti.

Istog dana na kanalu Film Box Arthouse od 21 čas, možete pogledati Francuski fim Monozigot. Radnja se dešava u savremenom Marseju. Aminata radi kao frizerka u jednom salonu specijalizovanom za afro frizure, a Badara radi kao mehaničar. Kada se sretnu, njihova ljubavna priča će im promeniti život.

Svakog dana na kanalu TDC možete pogledati seriju „Petorica braće“ od 19 časova. Mogu li dva čoveka biti ista u svakom pogledu? Ne. Pa tako ni ovo petoro braće nisu ni približno isti. Svakog od njih, ma koliko bili drugačiji jedni od drugih, na okupu drži samo jedno, njihov nesalomiv osećaj porodičnog duha. Sve dok jednog dana, kada Sait, najstariji brat koji važi za očinsku figuru među svom petoricom, ne odluči da se usredsredi na svoj život. Iako ulaže sve napore da vodi odgovoran život zrelog čoveka, zateći će se u još većem haosu, usred ljubavnog trougla. Dok se on bavi svojim problemima, njegova braća takođe kreću da se osamostaljuju – ali ne tako uspešno.