BEOGRAD – Zahvaljujući akciji koju treću godinu zaredom organizuje Roma Company, stanari stambenih zajednica u Beogradu, uz pomoć svojih upravnika mogu da udahnu nov život u svoje zgrade. Inspirisani timskim duhom i zajedništvom, Roma Company i ove godine objavila je konkurs za dodeljivanje subvencije od 50% za nabavku materijala potrebnog za krečenje ulaza i hodnika stambenih zajednica na teritoriji Grada Beograda.

„Već treću godinu za redom ovim projektom želimo da ukažemo, ojačamo i održimo svest ljudi prema svojoj okolini. Rezultate koje smo ostvarili u prethodne dve godine, donirajući subvencije u vidu materijala za krečenje, daju nam samo podstrek da i dalje idemo u istom smeru. Verujem da će primeri prethodno uređenih stambenih jedinica, biti podsticaj i za druge stambene jedinice da se priključe i konkurišu za uređenje svojih zgrada“, izjavio je Milan Nestorović iz Roma Company.

Roma Company poziva stambene zajednice zainteresovane za dobijanje subvencije za kupovinu materijala za krečenje hodnika i ulaza zgrada da podnesu prijavu putem sajta www.roma.rs najkasnije do 31. avgusta 2020. godine. Pri izboru stambenih zgrada koje će biti renovirane uz pomoć subvencije Roma Company, uzeće se u obzir veličina stambene zgrade, lokacija, kapacitet da se kompletno renoviranje sprovede u delo u dogovorenim rokovima.