NOVI SAD – Potpredsednik SNS Miloš Vučević izjavio je da je Dragan Đilas, dok je bio na državnim funkcijama, osiromašio građane Srbije i uvećao svoje bogatstvo zahvaljujući poslovima sa državnom firmom “Telekom Srbija”, a da danas, preko svojih medija, pokušava da to preduzeće uništi, jer mu predstavlja direktnu konkurenciju.

Vučević u saopštenju tvrdi da je Đilas, preko svojih firmi širom regiona, iz Telekoma izvlačio na desetine miliona evra.

“Pod plaštom takozvane ‘poslovne saradnje’ sa Telekomom, odnosno novcem građana Srbije, preko Đilasovih firmi plaćane su razne medijske usluge. Ti poslovi nisu bili ništa drugo nego abnormalno bogaćenje Đilasa koji je, zahvaljujući Telekomu i novcu građana Srbije, postao bogatiji za bar 30 miliona evra”, rekao je Vučević reagujući na kritike Marinike Tepić, potpredsednice Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, u vezi sa poslovanjem Telekoma.

Naveo je da danas Đilas, preko “svojih plaćeničkih medija” pokušava da uništi Telekom jer mu predstavlja direktnu konkurenciju.

Tanjug