NOVI SAD – Petak, 11. septembar i subotu, 12. septembar rezervišite jer se sprema veliki spektakl na Novosadskom sajmu, u okviru Green Love festivala.
U petak, 11. septembra, na za Green Love miks pultom, naći će se zanosna Fernanda Martins, popularni Vladimir Aćić, prepoznatljivi TKNO i talentovana Katalina. Ova četiri umetnika, četiri moćnika, udružiće svoje znanje i pokloniti novosadskoj publici nezaboravno veče, na Green Love festivalu.

U subotu, 12. septembra, Novosadskim sajmom proneće se najpoznatiji setovi smele Fatime Hajji, prepoznatljivog Ilije Đokovića i svestrane Slađane Cirjak, poznatije kao Sugar Lobby . Naoružali su se najboljim setovima, zato ih ne smete propustiti.

Septembar i kraj leta biće u znaku “zelene” ljubavi, zato, ukoliko već niste, požurite i zgrabite svoju ulaznicu za Green Love festival. Pronađite ih na svim Gigs Tix prodajnim mestima.

Ovaj momenat, dugo se iščekivao. Poseban momenat, kada će publika ponovo moći da pleše uz najveća svetska imena elektronske scene, ali da bi njihovi divni nastupi ostali urezani duboko i dugo u sećanju, podsećamo vas da se pridržavate svih preporučenih mera.

RTV