BEOGRAD – Preporučujemo vam zanimljiv sadržaj, bilo da je film ili su to najnovija dešavanja sa modne piste, imamo za vas odličnu preporuku. Ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim trendovima u oblačenju, i prvi pogledate nove kolekcije, imate priliku u sredu 16. septembra na kanalu Fashion Box od 20 časova, kada će biti prikazana emisija Njujorška moda. Sa ovom emisijim počinje još jedna sezona neverovatnih modnih revija na kanalu FashionBox! Sa preko 20 sati izveštaja sa modnih pista o svim ekskluzivnim kolekcijama za jesen i zimu 2020. sa Njujorške nedelje mode, bićete oduševljeni onim što smo pripremili za vas. Udobno se smestite, opustite i uživajte.

U subotu 19, septembra od 21 čas možete pogledati film Blektorn na kanalu Film Box Extra, sa Semom Šepardom u glavnoj ulozi. U Boliviji, Buč Kasidi (sada pod imenom Džejms Blektorn) još jednom odlazi kući u avanturu, u kojoj upoznaje mladog pljačkaša i postaje njegov saradnik. Ovaj dvojac postaće meta za bandite, ali i za predstavnike zakona.

U nedelju 20. septembra od 21 čas na kanalu Film Box stars, možete pogledati film Ljubav na prvi pogled u Džajpuru. U ovoj francuskoj komediji, mlada pariska advokatica, En, zaljubljena je u Fransou, koji je isto toliko lud za njom. Par planira venčanje u Džajpuru, Indija, gde Fransoa poslovno odlazi nekoliko dana pre En. Ona i njena sestra Beti treba da mu se pridruže nekoliko dana kasnije, a En treba da ponese i urnu s pepelom njegove majke, koji će biti prosut u Indiji. Ipak, ništa ne ide kako je planirano. Tokom putovanja, En gubi urnu i kreće u potragu za njom, kroz zemlju o kojoj ništa ne zna.